Fastan vara ultimat intentioner, sa attraherar vi partner

Atskilliga av mina klienter ager tufft att valja partner, arbete, livsstil skada snarare allt kan do ick kora sig sjalva. Dom lever postum normer skapade i media, sasom promotar en slags idealtillstand saso ar omojligt att klara av darfor det ick ager nagot tillsammans det verkliga livet att handla.

Simon Sinek, brittisk forfattarinna, marknadsforingskonsult samt antropolog, astadkommer ett traffande tolknin utav millenniegenerationen, det vill anfora de saso ar fodda och framat. Han avse att flera inom millenniegenerationen inneha fatt lyssna pa itu sina foraldrar (grima generation) att dom befinner sig fantastiska sam kan ringa allting de vill ha ino livet. Nar do darnast blir vuxna moter de en realism darbort do inte ar speciella och icke kan fa det do vill tillverka, enkom darfor att dom vill det. Dom doljer sin daliga sjalvkansla bakanfor ett mask av kurage och sjalvsakerhet sam dom satter forskonande filter pa saker inom sociala medier odla att livet framstar fabulost. Det befinner si samma dopaminrusch som herre tillat nar kar roker, dricker, tar narkotika sam lira parti. Samhallet inneha restriktioner nar det innefatta narkotik samt spelet andock ick run smartphones.

Det befinner sig fort beroendeframkallande

Det ha upptradande leder at att millenniegenerationen tillats tufft att design meningsfulla relationer. Nar dom kanner sig ensamma vander do sig icke at nagon manniska inte me at nago mackapar. De kan racka tio sms mot vanne samt mar forbattring nar do tillat besvarande. Emedan tillat do direkt lindring (dopamin). Skada i forlangningen leder det ha upptradande mot depression. Millenniegenerationen ager marigt att behandla jak, ar otaliga och vill aga genast tillfredsstallelse. Pa grund av tillat de tufft att hitta djupt lycka sam varaktiga relationer. Relationer här och karriar befinner sig langsamma processer. De behover teori sig talamod, karlek mo livet och att anlagga upp sin sjalvkansla. Alltsammans detta tar epok.

Simon Sinek anser att det behovs finfin befa som stoder dessa unga manniskor med lyssnande, konflikthantering samt kommunikation. Sasom tillats dom att forsta att karlek, frandska och valbehag goromal kraver nagon moda, sam att beloningen befinner si hurdan karl mar nedanfor resans passag.

Den amerikanska psykologen Sherry Turkle skriver ino sin skrift aterkomst at samtalet att do ”identitetsskapande tekniker” saso slagit vi ino vart forhallande at vara smartphones skadar var kompetens att kommunicera. Otaliga bruten oss kanner nufortide grubbel bred tanken villig att betydelselos opp personer darfor att hane upplever att kar tappar kontrollen inom ett rostsamtal samt darmed tvungen improvisera kungen ett angestskapande forstandig. Turkle anser att darfor at bruka forstaelse odla kravs det nago kompetens att veta befinna hast, att tillverka overblivna stund i vara leva. Andock radslan forut sadana ”tomma” ogonblick astadkomme att manga bruten oss kastar sig ovan sociala medier darfor at slippa beror denna tomhet.

Saken dar mediala kulturen inneha aven skapat orealistiska forvantningar kungen parrelationen. Vi antaga att vi hela tiden tvingas uppfatta oss passionerat kara, eljest befinner si det nagot inkorrekt gallande relationen. Skada att bliv kar ar ett regressivt behorighet. Det forut oss direkt tillbaka at vart ”hungriga” karnpunk, mo var ”hunger” efter betydelse, trygghet och njutning. Den sexuella bindningen vi langtar postumt, upplosandet itu alla granser och tillstandet fran forening, paminner om anknytningen barnet i ultimat fall har tillsammans sin primara vardgivare.

Do tillat nagon dopaminrusch nar do tillats ett sms alternativ likes

sasom bris synonym kompetens att bidra oss det vi behover sasom vara vardgivare haft. Nar vi laker vart ”hungriga” karnpunk av tillstandet itu inre fattigdom samt avbrack kommer vi ick langre att dras till partner sasom sarar oss pa synonym satt sasom vi blev sarade i barndomen, utan vi kommer att dras mo mannisko som age fallenhet att atnjuta oss att beror oss mer alskade. Det handlar mer om att n sjalv gor dej forberedd stav karleken, annu att fokuser dig villi att finna nago manniska sasom befinner si forberedd stav dej.