Sa klart alskar kvinns aven att aga sex, men icke inom synonym spannvidd

Svenska sprake karlar framstar alltmer saso hunsade av sina kvinnor, samt dom verkar existera redo att fornedra sig allena hur jatte- sasom helst darfor att ringa fa sex. Andock det tvungen foreligga nagot kvinnor vill aga av man, som kan sla ut maktbalansen?

I en fantastiskt bedrovlig insandare at tidningen metro (sasom mi hoppas befinner si fejk), gre nago svensk person pojke om hurda han kommit at lugn tillsammans att hans flickvan ick vill aga sex med honom. Istallet hade han tvingat sig allena at att initiera tillsamman nago massa nya fritidsintressen. Kontentan itu insandaren vart att han som utfal fatt nago storre bredd gallande forsvinna intressen, samt hans tje lat omedelbart hora hans gnall forsavitt sex.

Avslutningsvis gre denna parodi villig en karl nagot inom klass tillsamman ”jag inneha insett att mina villkor pa sex befinner sig e resultat itu patriarkalt overvagande, samt mi uppmanar pa grund av samtlig killar att upphora med det – hon befinner si riktig ick skyldig de sex”. Sjalvklart sta si sjalv med honom forsavit att hans tje ej varje skyldig honom sex, det mig ej begripe befinner si hurs han ick skaffade ett ny tje? Alternativt valde att leva saso ensamstaende. Och vad tillat hon ut itu det?

Vill frustrerade hanar handla kvinnor mot tryta sexslavar?

Enkom ett par veckor postumt denna insandare, skrev en beromd kvinnosakskvinna nagon aterblick i nagon annan dagstidning forsavitt fenomenet tillsammans MGTOWS, karlar som ideligen uttrycker ogillande tillsamman moderna vasterlandska kvinns samt pa grund av valjer att avstyra traditionella forhallanden. Darborta forde hon fram teorin att man som ”foraktar” dagens kvinnor astadkommer det darfor att dom antagande sig ha domstol mot sex tillsamman do.

Hon tillats detta att verka saso att massa karla kraver att kvinnor alltid ska besta klar att del kungen benen stav varje karl saso vill tillverka sex tillsamman do. Detta befinner sig naturligtvis nonsens, det saso hant befinner si att alltfler karla insett att traditionellt forhallande med en forfallen vasterlandsk brud befinner sig ett inte bra handelsbod, och detta gillar icke feminister, darfor att dom flesta kvinnor ann vill befinna i forhallanden.

Kvinnor star sta access mo sex, hanar star stav medel mo forhallanden

Inom gamla filmer och sanger a etta halvan utav 1900-talet, framgar det otvetydigt att karla i forsta hand befinner si omodern postumt sex inom motet med nago sexig gumma. Sam likadan klargjort befinner si det att kvinnor forsoker tycka o sig av sex at dess att hon fatt nagon vardig man att fjattra sig mot henne frams. Det har befinner si naturligtvis absolut logiskt tillsammans fundering kungen att kvinnor historiskt sett age tagit massor storre risker i anknytning med sex, chansnin sta havandeska, att bliva valdtagna, alternativt bliva kallad en luder.

Saken da ultimata statistiken av dejtingappar visar att denna dynamik annu kvarstar idag. Kvinn befinner si idelige frustrerade kvar att de ick kan finna nagon ”serios man” sasom ar fardig att fangsla sig. Och otaliga man ar frustrerade ovanfor att fler kvinnor ej enkom vill ha sex tillsamman dom villi forsta dejten. Odla nar kvinnor (framst feminister) klagar kvar att karla vill hava mer sex i forhallanden, uppg domslut nog att dom vill intaga kakan sam behalla saken da. Att ringa tryggheten ino en forhallande inte med att tarv hava sex tillsamman mannen.

Ar ick kvinns intresserade bruten sex?

och ick inte med forbehall. Som sjalv forklarat forra bygger kvinnans sexuella klokt beraknande gallande att kopiera sig med ett hane saso inneha duktig anlag, samt bliv forsorjd fran en lojal man tillsammans resurser (helst fran likadan man, skad det befinner si sallan fallet). Nar nago kvinna kanner oforfalskad tilldragning sta en alfa tanker hon ick villi konsekvenserna, darfor han befinner sig en finfin genetiskt rostning pro deras bar.

Nar kvinns nar ett viss alder (vanligtvis emella 25-30) promenera hon in inom e odla kallat ”uppenbarelse-stadie”. Detta ar ett klockslag emedan hon inser att hennes sexuella marknadsvarde ar villig rutt nedat, samt att hon darfor flinkt bor casha in kungen sin fagrin vi att ringa nago bastant hane att binda sig till henne. Skada darfor det ar svarare att erhalla en alfa att binda sig till henne i denna alder valjer hon ofta en beta darfor att lite medel mot ekonomisk sakerhet. Denna dynamik sammanfattas alltemellanat Alpha Seed Beta Need.

Kvinnor saso vill aga access till forhallanden inte me att behova hava sex

Fenomenet tillsammans kvinns som gnaller ovanfor att mannen de befinner sig ihop tillsamman vill innehava sex tillsamman dem, leder till foljdfragan – hurs vill dessa kvinns vara inom forhallanden tillsamman dessa hanar ino huvudtaget? Svaret ar givetvis att dessa kvinn tjanar nagot kungen det. Sta fasta vi befinner sig mer ”jamstallda” an nagonsin, befinner sig det fortfarande gubbe i forhallandet sasom betalar pa dejter, star stav dom mest bruten rakningarna sam sasom uppvaktar kvinnan tillsamman gavor. Det befinner si samt gubben saso forvantas hora hennes problem, samt inom klicka hГ¤r fГ¶r mer info rar nedgang tvingas bruka vald darfor at skydd henne.

Vad far karlar ut av en forhallanden?

Ironiskt tillracklig promenera manga hanar in inom e forhallande tillsamman forhoppningen att dom ska slippa springa efte kvinns darfor at lite sex, samt att de kommer ringa mer sex annu nagonsin i ett stabi forhallande. Andock do majoriteten karla saso varit i ett alternativt atskillig langa forhallanden kanner till att regelbundet sex vanligtvis blott forekommer mirake en portratt period ino borjan itu forhallandet. Nar paret forlovar sig alternativ flyttar forbund gar bort idelige det viktigaste incitamentet for kvinnan att bidra honom sex, det vill anfora att ringa honom att fjattra sig.

Inom anna tillats man ut hejdlost lite utav en nymodigt forhallande. Do majoritete moderna kvinns ager inga sarskilt kvinnliga egenskaper (utover va karla kan bega sjalva) sasom formagan att administrera ett hem, passa sin herre, moderliga egenskaper etcetera. Dom majoritete kvinnor age oftast haft flertal dussin sexuella partners fore utslag valjer att bloja sig, sam atskillig plug inneha visat att kvinn sasom haft fler annu tio sexuella forbindelser ager valdigt tufft att forbinda a till blott ett man.

Hur tillat dagens man ut det mesta utav kvinn sam forhallanden?

For det forsta maste man fatta denna sexuella dynamik sam kvinnors sexuella strategier. Darfor at en karl ska vet alstra nago samband tillsamman nago kvinna pa forbattrin villkor vara tvungen han utveckla forsvinna alfadrag sam han plikt inlara sig spe darfor at ick befinna avhangig nago samband for kontinuerlig sex. Andock den viktigaste insikten pro man sasom dejtar samt utvarderar kvinns forut forhallanden, befinner si att begripa kraften ino att skippa att fjattra sig.

Kvinnans framsta havstang gentemot gubben darfor at erhalla underben hon vill tillverka, befinner si att ge alternativ forbjuda honom sex. Mannens framsta havstang i jamforelse me kvinnan for att erhalla baksida av underben han vill hava, ar att bege sig tillsamman villig alternativ avsl henne ett band.